ALERGENY

Lp. Asortyment/Pizza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
1.PURYTAŃ­SKA
2. SPECJA­LE
3. HAWAJ­SKA
4. PALER­MO
5. LATI­NO
6. SERO­WA
7. PE­PERS
8. VEGETAR­IANA
9. CAPRIC­CIOSA
10. DALI
11. SALO­MON
12. WŁO­SKA
13. NEPAL­SKA
14. FRU­TTI DI MARE
15. ŚRÓDZIEMNO­MORSKA
16. VENE­ZIA
17. POLO­NIA
18. DOMIN­GO
19. GRE­CKA
20. ROMA
21. JAR­OSZ
22. PAPI­NO
23. DALI MIX
24. PIZZA COUN­TRY
25. MIĘ­SNA
26. SALWA­DOR
27. PIZZA GY­ROS
28. SOS POMIDO­ROWY
29. SOS CZOSNKO­WY
30. KETCH­UP
31. PIWO Z BECZ­KI
LEGENDA
1. Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne.
2. Skorupiaki i produkty pochodne.
3. Jaja i produkty pochodne.
4. Ryby i produkty pochodne.
5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne.
6. Soja i produkty pochodne.
7. Mleko i produkty pochodne łącznie z laktozą.
8. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskiej, pistacje/orzechypistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy Queensland, a także produkty pochodne.
9. Seler i produkty pochodne.
10. Gorczyca i produkty pochodne.
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na SO2.
13. Łubin i produkty pochodne.
14. Mięczaki i produkty pochodne